Tractaments combinats: Periodòncia i ortodòncia

Tractaments combinats
Periodòncia & Periodòncia

Tractaments

Tractaments combinats periodòncia / ortodòncia

Els professionals de la salut bucal coincideixen a afirmar que no s’ha de realitzar un tractament d’ortodòncia si hi ha un problema periodontal. No obstant aquesta limitació, això no impedeix que, un cop solucionat el trastorn de les genives, es procedeixi a realitzar el tractament ortodòntic.

Hi ha ocasions en què, a causa de la progressió de la malaltia periodontal es perden peces dentàries i n’hem de reorganitzar la posició. En altres casos apareixen separacions entre les dents. També pot ocórrer que en perdre una peça i no reposar-la s’inclinin les dents adjacents. L’ortodòncia ens ajuda a corregir aquestes situacions.

En determinades situacions l’ortodòncia requereix l’ajuda del periodontista. Hi ha pacients que presenten una inserció del fre que dificulta el moviment dentari i es fa necessària l’extirpació quirúrgica del fre anormal, la col·locació de microimplants per facilitar moviments dentaris, l’exposició de dents retingudes o parcialment erupcionades, el recobriment de recessions gingivals o l’estètica del somriure un cop finalitzat el tractament d’ortodòncia.

AbansDesprésAbansDesprésAbansDesprés
Anterior
Siguiente

Gingivectomia

AbansDesprés
Anterior
Siguiente

Microimplants

AbansDesprés
Anterior
Siguiente

Tractaments combinats: Periodòncia / Ortodòncia

AbansDesprésAbansDesprésAbansDesprés
Anterior
Siguiente

Frenectomia

AbansDesprésAbansDesprés
Anterior
Siguiente

Fenestracions

Obrir WhatsApp
1
Hola! Parlem pel WhatsApp?
Hola,
En què et podem ajudar?