La Clínica

La Clínica

Esmatges Periodòncia va ser fundada per Alejandro Esmatges Guasch l’any 1991 com una consulta dedicada en exclusiva a la periodòncia en col·laboració amb gran nombre de professionals de la província i zones limítrofes.

La satisfacció dels nostres pacients és el principal objectiu de la consulta, tractant d’aconseguir la major qualitat assistencial en la prevenció i tractament de la malaltia periodontal i periimplantaria tenint cura de la salut dental de forma personal i individualitzada.

Breu història de la nostra clínica

Vam iniciar la nostra activitat com a consulta dedicada en exclusiva a la periodòncia.

1991

Al llarg de tots aquests anys d’exercici, hem anat realitzant obres de millora, tant estructurals com de serveis interns per tal d’oferir la màxima comoditat i confort als nostres pacients.

Si en els nostres inicis comptàvem amb una sola planta de serveis, a poc a poc hem anat ampliant la consulta fins a una totalitat de quatre plantes, alhora que hem independitzat les àrees de tractament per aconseguir que pacients i personal estiguin en un ambient còmode i agradable.

Som un equip que ha patit pocs canvis de personal en el temps, i un dels nostres objectius ha estat oferir sempre una experiència conjunta.

Incorporem el Dr. Nart al nostre equip de treball i ampliem l’enfocament quirúrgic de la periodòncia, actualitzant amb prestigi els nostres tractaments.

2015

Augmentem l’equip de treball a 7 higienistes dentals titulades amb experiència en el tractament de pacients periodontals.

2017

Incorporem a la Dra. Ruíz i ampliem l’enfocament quirúrgic periodontal amb tècniques de fibrina rica en plaquetes i leucòcits (L-PRF).

2018

Incorporem al nostre grup de treball la Dra Mozas centrant el seu focus terapèutic en el tractament de la periimplantitis

2020

S’incorpora al nostre equip la Dra. Folguera, especialista en odontologia estética i restauradora.

Complim 30 anys tractant les diverses malalties que afecten les genives.
És una satisfacció aconseguir oferir a tots els nostres pacients els tractaments periodontals més actuals i eficaces.

2021

Les nostres instalacions

Recepció, espera i coordinació clínica

El rebem a peu de carrer en un espai confortable i acollidor. El nostre servei de recepció li procurarà les atencions necessàries per acompanyar-lo al tractament de la seva visita programada. Si és la seva primera visita, Alejandro Esmatges Guasch l’atendrà personalment al seu despatx i li podrà realitzar una primera exploració en el box 1

Radiologia

Esmatges Periodòncia està equipat amb un equip de TAC 3D per al diagnòstic i els tractaments més segurs per als seus pacients. Obté imatges d’última generació amb una excel·lent resolució i amb baixes dosis de radiació per al pacient, procediment que permet precisió en el diagnòstic i el tractament proporcionat.

Tractaments periodontals

Comptem amb 4 amplis i moderns gabinets dentals equipats amb l’última tecnologia per tractar els nostres pacients en cadascuna de les diferents especialitats de la Odontostomatologia


Saber-ne més

Cirurgia periodontal

La clínica disposa d’un gabinet quirúrgic en el qual podem realitzar intervencions de cirurgia periodontal i òssia regenerativa


Saber-ne més


Demanar cita

Obrir WhatsApp
1
Hola! Parlem pel WhatsApp?
Hola,
En què et podem ajudar?