Aparatología

Comptem amb l’última tecnologia com a mitjà de suport al diagnòstic i tractament clínic.

Carestream CS 9300 SELECT. MODALITAT 3D

L’alta qualitat d’imatge amb la tecnologia Cone Beam CT amb baixes dosis de radiació permet una visualització detallada de les estructures òssies i dentals que s’apliquen a la cirurgia oral, implants i odontologia operatòria.

AIR-FLOW MASTER ELECTRO MEDICAL SYSTEMS

És un equip ultrasònic de profilaxi per a l’eliminació de placa bacteriana en bosses periodontals profundes. Proporciona un polit per aire eficaç, fiable, ràpid, silenciós combinat amb la màxima protecció de les genives

SISTEMA INTRASPIN (L-PRF)

Que el pacient no pateixi cap pèrdua de dents, os o teixits tous al maxil·lar suposa un veritable repte per a qualsevol professional durant el procés d’una cirurgia oral o durant la col·locació d’implants.

CAMBRA INTRAORAL CS 1500

Captura imatges detallades i d’aspecte real proporcionant les proves visuals que es necessiten per informar el pacient i realitzar diagnòstics precisos.

RADIOGRAFIES DIGITALITZADES KODAK RVG 5100

Sistema per capturar i analitzar radiografies dentals ràpidament i fàcilment. Gràcies a la seva resolució real superior a 20 lp/mm, proporciona la resolució més alta de qualsevol sistema de radiologia digital del sector. El seu programari permet visualitzar ràpidament cada imatge, fer diagnòstics segurs i compartir-les mitjançant correu electrònic.

SONDA FLORIDA

La sonda florida és un instrument computeritzat de mesurament del sondatge periodontal que exerceix una pressió constant i molt fiable. S’empra en el diagnòstic i seguiment de la malaltia periodontal.

SISTEMA PROTOCOL·LITZAT DE DESINFECCIÓ

Disposem de protocols de desinfecció i esterilització tant de l’àrea del personal com de l’instrumental utilitzat per a cada pacient.

HALIMETER

L’halimeter és un cromatògraf de gasos que ens permet mesurar els components químics de l’alè. Verifica la composició dels sulfurs volàtils que són els responsables de l’halitosi i diferencia el seu origen intraoral / extraoral. Aquest origen determinarà el tractament que durem a terme.

LÀSER DÍODE

El làser de díode és un instrument quirúrgic dissenyat per al tractament de lesions en els teixits tous de la cavitat bucal. Incorpora un dispositiu per al blanquejament dental.

Obrir Xat
1
Hola,
en què et podem ajudar?